У Миколаєві у громадському просторі *8 ПРИЧАЛ пройде кінопоказ просто неба

19 серпня у Миколаєві у громадському просторі *8 ПРИЧАЛ просто неба пройде кінопоказ кримінальної драми «Носоріг».

Як зазначають організатори, кінопоказ триватиме з 19:30 до 22:00. 

Глядачів попереджають, що через наявність жорстоких сцен, стрічка має обмеження по віку — від 16 років. Мета фільму не романтизувати кримінальний світ, а вплинути на свідомість підлітків. 

«‎Історія, що заснована на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой фільму на прізвисько Носоріг потрапляє до кримінального світу і починає свій тернистий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він очікував»‎ зазначають організатори.

Фільм знято у копродукції України, Польщі та Німеччини. Здебільшого знімали у Кривому Розі. Через пандемію не вдалося попрацювати у Німеччині, тож схожі локації шукали у Львові. Світова прем’єра відбулася 2019 року на Венеціанському кінофестивалі.

«‎Рекомендуємо взяти із собою підстилки та засоби від комарів, аби вам було комфортно під час перегляду»‎,  закликають глядачів організатори кінопоказу.

У разі повітряної тривоги глядачі зможуть пройти в укриття за адресою Бузький бульвар, 1а. Організатори попереджають, якщо тривога триватиме понад годину, кінопоказ буде перенесено.

Нагадаємо,  28 липня, на території миколаївського простору «8 Причалу» відбувся святковий концерт до Дня Української Державності. Святковий концерт для миколаївців провів військовий оркестр 406 окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова ВМС ЗС України, а також вихованці обласного палацу культури та Миколаївського коледжу культури і мистецтв.

View full version