Ворог б'є по енергосистемі: російський дрон влучив у енергетичний об'єкт на Одещині, місцеві мешканці залишилися без світла

У ніч проти 6 серпня ворожий дрон влучив енергетичний об’єкт на Одещині. У результаті мешканці міста Кілія частково залишились без світла.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Зазначається, що ремонтні бригади проводять огляд пошкоджених мереж.

Крім того, на Донеччині через ворожі обстріли вимикалася повітряна лінія електропередачі 35 Кв та підстанція 35 кВ, що призвело до знеструмлення 4 тисяч абонентів у 9 населених пунктах. Частково абонентів заживлено, ремонтні роботи тривають з дозволу військових.

Залишається також знеструмленою частина споживачів у Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

Нагадаємо, російські війська у ніч проти 6 вересня атакували Ізмаїльський район Одеської області ударними безпілотниками. У кількох населених пунктах зафіксовані руйнування та пожежі. Пошкоджено об'єкти припортової та сільськогосподарської інфраструктури: елеватори, адміністративні будівлі, агропідприємства.

View full version