Свято для миколаївських дітей: гумштаб Гайду влаштував для малечі цікаві розваги

Театралізована вистава, ігри з аніматорами та різні цікавинки. Напередодні першого вересня гуманітарний штаб Олександра Гайду влаштував для миколаївських дітей свято. Захід організували для дітей початкових класів та дошкільнят.

Про це повідомили у пресслужбі гуманітарного штабу.

«На жаль, поки триває війна діти не можуть, як раніше, спокійно проводити власне дозвілля. Ми вирішили це виправити. Тому влаштували для них цікаві ігри з аніматорами та виставу з акторами Миколаївського академічного художнього драмтеатру. Ми хотіли, аби діти знов поринули у світ безтурботного дитинства та позитивних емоцій. Сподіваюся, що ця проста, але дуже важлива мета була досягнута. Також вдячний пекарні «Рум’яний хліб» за допомогу в організації цього заходу»,  зауважив Олександр Гайду.

 Також діти на святі отримали солодощі від пекарні «Рум’яний хліб» та необхідні шкільні канцтовари.

«Приємно бачити, як наші діти посміхаються. Вони отримали максимум позитивних емоцій. У нашої малечі намагаються вкрасти дитинство, однак в окупантів нічого не вийде. Ми вдячні Олександру Гайду, його команді та всім організаторам за це чудове свято», — зауважив один з батьків.

Нагадаємо, гумштаб Олександра Гайду передав допомогу вимушеним переселенцям та дітям, які тимчасово мешкають в Миколаєві. ВПО отримали необхідні речі, продукти, дитячі книжки та іграшки. 

View full version