Миколаївська ОВА привітала спортсменку, яка завоювала бронзу на чемпіонаті світу з ММА

У понеділок, 4 вересня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вручив подяку Миколаївської ОВА Олександрі Лукацькій, яка завоювала для Миколаївщини бронзову нагороду чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів. 

Про це повідомила пресслужба Миколаївської ОВА.

Чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА проходив протягом 2-5 липня в Абу-Дабі. Україну на міжнародній арені представляли 69 спортсменів, серед яких представниця міста Первомайськ, що на Миколаївщині — Олександра Лукацька, яка виступала серед молоді (16-17 років) у ваговій категорії 61.2 кілограми.

Міжнародна першість зібрала понад 600 спортсменів зі всього світу. Турнір проходив на Mubadala Arena у Zayed Sports City під патронатом Його Високості Шейха Халеда бін Мохамеда бін Заїда Аль-Нахайяна.

За підсумками чотирьох днів змагань збірна очолила командний залік, записавши до свого активу 44 медалі. Українська збірна третій рік поспіль стає найкращою командою чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств серед дітей, юнаків та юніорів.

Як повідомлялось раніше, миколаївські веслувальники здобули 20 медалей на Чемпіонаті України.

View full version