«Можуть бути використані для відновлення»: Миколаїв передав Херсону чотири тролейбуси, які потребують капремонту

Депутати Миколаївської міської ради передали з комунальної власності чотири тролейбуси Херсону, які наразі не використовується та потребують ремонту.

Відповідне рішення було прийнято у четвер, 26 жовтня, на засіданні сесії Миколаївської міської ради, пишуть «НикВести». 

За словами мера Олександра Сєнкевича, два з переданих тролейбусів потребують поточного ремонту, а інші два — капітального відновлення. Однак, ці транспортні засоби можуть бути використані для ремонту іншої техніки в Херсоні. 

– Це питання стосується передачі чотирьох тролейбусів з підприємства «Миколаївелектротранс» до підприємства Херсонського управління електротрасу. Два тролейбуси потребують поточного ремонту, два тролейбуси потребують капітального ремонту, але, власне, вони можуть бути використані у ремонті іншої техніки. Нагадаю, що в Херсоні велика кількість техніки була зруйнована ракетними обстрілами, також росіяни, коли виходили звідти, понівечили і знищили велику кількість техніки. Ми цією технікою зараз не користуємося. Представники Херсонського тролейбусного управління приїжджали до нас, подивилися і обрали ці чотири тролейбуси, які ми не використовуємо, – зазначив Олександр Сєнкевич.

Нагадаємо, що навесні Миколаївщина передала Херсону три вантажівки гуманітарної допомоги.

Також влітку в рамках договору про співпрацю з Данією Миколаїв отримав 6 одиниць техніки для міських комунальних підприємств.

Дивитись повну версію