Новий ювелірний бутик AURUM у Миколаєві

EkQvzej4CEuStTNgrt1iGigbk4py89tnlO-IEpunqf4YK6I8_qmRdLfq5xspsWbY4mj8bJ-AADu_VbYtGE-imoeyaAjtoGiDe2r37vQpK1PZG8Nd1qWBWObqgUq0H232ZBRjCXRq

5 жовтня у Миколаєві почне роботу новий чудовий магазин, який обов’язково варто відвідати всім, хто цінує прекрасне й любить милуватися майстерними виробами із золота й срібла. Ідеться про новий ювелірний бутик AURUM з виробами українських майстрів, розташований за адресою вул. Потьомкінська 65/9.

Особливі ювелірні прикраси, які варто побачити

Ювелірні вітрини сьогодні дивують розмаїттям моделей: кожна каблучка та сережки мають унікальний дизайн, і одна прикраса не схожа на іншу. Відкриття нового ювелірного магазину в Миколаєві – чудовий привід переконатися в цьому самостійно. А також оновити образ лаконічними сережками на кожен день, підібрати чарівні прикраси з коштовним камінням для вечірньої сукні, приміряти оригінальні ювелірні вироби з поєднанням різних кольорів золота й придивитися цінний подарунок близькій людині.

Купуйте якісні ювелірні прикраси за найкращими умовами

AWyeL5sQDbtqY8ohmmrZ7kmmnExPDttm2EKu4JabzW3Bz_n8_lYGxn5z9kIejlmcsJzQ1y4qpOA11qCrrIErkfK9cT2PyvhvqDnRIT2s4GqndNMqBj1G53xvvv_e15r_M6mBxL-HСьогодні золоті каблучки, сережки й кольє – зовсім не розкіш для обраних, а радість, яка доступна для кожної жінки! Ювелірне мистецтво в Україні щороку сягає нових висот, майстри отримують новий досвід та опановують передове обладнання: виробництво стає більш доступним, а отже й ціни на прикраси із золота сьогодні не такі високі, як десять чи двадцять років тому. Водночас широкий асортимент ювелірних виробів дозволяє купувати прикраси за комфортною вартістю, супроводжуючи новим ювелірним комплектом кожен образ!

Ювелірний магазин AURUM пропонує кілька способів розрахунку, завдяки чому ви маєте можливість сплатити всю вартість прикраси одразу, оформити кредит або розстрочку, обрати оплату частинами. Більш того: можна сплатити частину вартості нового виробу своїм непотрібним золотом, скориставшись послугою ювелірного обміну.

HJQxJcy2ciPPDHWc4vfVV324NMFcJ3y8N51UUxSVmgs0mJexXAChmPizgIdOPWLe2nKyo3Ek-nah2W0eCqkvaD0HtgpHcSDHdf_OVX8c_fMs1Xn_p_UgP-SLnIzICS4duNyYQuDD

Завітавши на відкриття нового магазину, обов’язково поспілкуйтеся з консультантами: досвідчені працівники знають усе про прикраси, завжди допоможуть підібрати розмір каблучки чи браслета,  а також розкажуть, як здійснити покупку максимально вигідно.

На окрему увагу заслуговує розкішна атмосфера ювелірного магазину, яка дарує кожному позитивні емоції й натхнення. Блискучі вітрини з неймовірними коштовностями нагадують галерею ювелірного мистецтва, яку безсумнівно варто побачити на власні очі. Тож приділіть час тому, аби побувати в новому бутику Миколаєва, приміряти модні новинки й отримати незабутні враження.

Информация размещена на правах рекламы

Дивитись повну версію