Які ніші актуальні у 2022?

2:12, 19 липня, 2022

rl8KwrEFpBTLOvAO52QzyQcRrLJal8DYGzbXv0hSVQsTJCgRSjC1QdnUtICjQC3vi-WA-Qs3pAd8ESZUPOD_VjSSvt_3uHfw1SNVQcz-x2KMfPF5VU

Ніші для бізнесу 2022 в основному це - онлайн-бізнесу.

Перш ніж розпочати бізнес, знайдіть, чи є попит на послугу чи продукт, який ви хочете втілити у життя.

Хочете розпочати бізнес, визначте прибуткові бізнес-ідеї. Якщо ви хочете стати комерсантом, вам потрібне наснагу. Все починається з ідеї, яка згодом розвивається.

Можна займатися улюбленою справою (фотографування, рукоділля, садівництво тощо). Для цього вам не потрібно багато, для фотозйомки – фотоапарат та комп'ютер, для рукоділля – вишивальна машина для малого бізнесу, для садівництва – садові інструменти.

Але якщо ви плануєте розпочати бізнес цього року (2022), дуже важливо взяти до уваги нові правила. Замість загальноприйнятих ніш, подумайте про тих, хто здатний підтримувати спосіб життя людей зараз. У будь-якому випадку, вам потрібно написати раціональний бізнес-план.

Якщо ви готові вести свій бізнес, розгляньте будь-які бізнес-ніші.

Ось кілька із них:

1. Перепродаж онлайн

dqWua4ti_ZM5X0xmGoXPPJD0ivuodxbkT7FLJAeCuVymqQXGnGGqI8gWst_sLfPhhyshK0dIRAXeakipeWXdDE8AlWZnexYdAzCdvL4cVHl2FM4pG-Uzd0

Якщо ви захоплюєтеся продажем та/або одягом, розгляньте можливість створення онлайн-торговельного посередника. Незважаючи на те, що для цього потрібен час і відданість, а також уважність до трендів у моді. Почніть з використання онлайн-магазинів для продажу одягу, а потім розширити свій обліковий запис у соц. мережах для перепродажу.

2. Онлайн навчання

Потреба онлайн освіти відкрив можливості для бізнесменів. Так як це онлайн-підприємство, ви можете вибрати предмет, про який ви добре знаєте, і вчителювати незалежно від вашого розташування.

3. Клінінг

pZFIWf3us_Arlxp0pSYWpxEIYVX7mwilsGakv3VFTpe2GCQD4uoFt5ydNuAvOHW22F3LwjKh5E8HkGuBNg9xgLPLSTnRowvLy7FMdOPdb2k_kcV11

Якщо ви любите прибирати, ви можете легко розпочати бізнес. Маючи транспорт та кілька засобів для прибирання, ви можете запропонувати свої послуги зі збирання власникам будинків, житлових комплексів та комерційних об'єктів. Прибирання – це простий бізнес, що вимагає порівняно низьких накладних витрат.

4. Принт на футболках

У вас є дизайнерський погляд та художнє почуття вам може підійти трафаретний друк футболок. У всякому разі, якщо у вас є небагато грошей і місце для встановлення спеціальної машини для друку, ви можете легко придбати термопрес і почати творити.

5. Незалежний контент менеджер чи копірайтинг

j36JTFd7QBbTIn8Vwljbjqi51xF3bRVMf60dNpcVIjbRGSlcpBlQ26Wcs_M-7qKR6FphRd3OcTrXonUoekcuwL_79z3hSAXSgCvlvzu0glKRH2

Ви природжений майстер слів з деякими знаннями в маркетингу, ви можете кваліфікувати себе як фріланс копірайтер або автор контенту. Незалежно від того, чи пишете ви тексти у веб-контент або прес-релізи, компанії платитимуть за послуги. Підвищіть свою цінність, використовуючи знання SEO, щоб допомогти клієнтам сформулювати стратегію на основі конкретних ключових слів, які їхня ЦА вже використовує у своїх онлайн пошуках.

Почати бізнес потребує роботи, але з правильними інструментами, контентом та рекомендаціями професіоналів Рікома Україна – ваша компанія швидко запрацює. Незважаючи на те, що ваш конкретний бізнес-шлях буде унікальним для вас, ми визначили кілька кроків, які підприємці можуть зробити, щоб почати свій бізнес.

2:12, 19 липня, 2022
View full version