Держекоінспекція відреагувала на новину «НикВести» та змусила Березу прибрати сміттєзвалище з дитмайданчику в Миколаєві

14:55, 13 вересня, 2023

Після публікації «НикВести» про засмічений дитячий майданчик у Варварівці екоінспектори змусили адміністрацію Центрального району прибрати його.

Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу повідомила, що відреагувала на новину  «НикВести»: «У Варварівці дитячий майданчик завалений сміттям та заріс амброзією: миколаївці просять владу відреагувати». 

Зазначається, що було проведено обстеження території, факт наявності сміттєзвалища на території дитячого майданчику (пластик, скло, папір, поліетилен) підтвердився, також зафіксували засмічення території бур’янами по вулиці Чорноморська в Центральному районі Миколаєва.

«Інспекцією, в межах повноважень, було проінформовано голову Миколаївської міської ради та адміністрацію Центрального району щодо вжиття відповідних заходів реагування та забезпечення ліквідації несанкціонованих звалищ відходів. Станом на сьогодні, територія дитячого майданчика приведена до належного санітарного стану. Дякуємо за плідну співпрацю Миколаївській міській раді та адміністрації Центрального району», — зазначили в Держекоінспекції.

Зазначимо, що адміністрацію Центрального району очолює Олександр Береза. Він також є депутатом міськради від партії «Пропозиція».

Нагадаємо, нещодавно мешканці Миколаєва попросили привести до ладу занедбаний дитячий майданчик в Інгульському районі. В адміністрації району відповіли, що займуться ним після війни

Також миколаївці поскаржилися на стан дитячого майданчика в Ракетному Урочищі по вулиці Привільній, 73А. За словами місцевих мешканців, діти травмуються об гірку.

Також миколаївець поскаржився на незадовільний стан дитячого майданчику у ДМ «Казка». Він звертався з проханням провести там ремонт та модернізацію, на що адміністрація «Казки» повідомила, що за результатами перевірки дитячий майданчик «є цілком безпечним» для відвідування дітей.

Наприкінці липня дитячий майданчик огородили обмежувальною стрічкою. У дитячому містечку «Казка» ще не можуть назвати точну дату, коли буде відновлено поламаний дитячий майданчик.

Читайте також статтю «НикВести»: Маршрути Олександра Берези: Повз якісь міські проблеми біжить голова Центрального району.

14:55, 13 вересня, 2023
View full version