«Побив і правильно зробив»: Кадиров опублікував відео, як його 15-річний син б'є затриманого у справі про спалення Корану

Син так званого глави Чечні Рамзана Кадирова Адам побив у СІЗО чоловіка, якого звинуватили у спаленні Корану.

Відео з побиттям ширилося у мережі. Згодом інцидент підтвердив і Рамзан Кадиров.

На опублікованих у мережі кадрах видно, як 15-річний Адам б'є чоловіка ногами по тілу. Також він завдав ударів по голові.

Згодом лідер Чечні прокоментував інцидент. Він повністю виправдовує дії свого сина. Ба більше, він заявив, що той все правильно зробив.

— У мережі досі сперечаються за фактом побиття Адамом Кадировим спалювача Священного Корану Микити Журавеля, пособника спецслужб України. Це було чи не було? Побив і правильно зробив. Більш того, я вважаю, що той, хто зазіхнув на будь-яке Святе Письмо, в тому числі демонстративно спалює його, образив цим десятки мільйонів громадян нашої великої країни, повинен понести суворе покарання, – йдеться у дописі Рамзана Кадирова.

Нагадаємо, що 14 червня з’явилася інформація про те, що на території України поранили близького друга та «‎праву руку»‎ глави Чечні Рамзана Кадирова — йдеться про депутата Держдуми Російської Федерації Адама Деліхманова. При тому, раніше російські ЗМІ вже публікували новини про те, що він загинув.

Дивитись повну версію