Через півроку після скарг миколаївців в містечку «Казка» замінять аварійний дитячий майданчик за ₴300 тисяч

13:20, 23 жовтня, 2023

ОНОВЛЕНО 23 жовтня, 2023, 16:31 Додані фото

Через півроку після публікації «НикВести» в Миколаєві відремонтують аварійний дитячий майданчик у містечку «Казка», про стан якого повідомлялось ще в травні.

Про це у коментарі «НикВести» розповіла директорка дитячого містечка «Казка» Наталя Демчишина.

Відповідний тендер розміщений на сайті Prozorro.

На поточний ремонт дитячого майданчика «Курка-Ряба» планують витратити 300 тисяч гривень. Аукціон запланований на 30 жовтня. Переможець повинен буде виконати роботи до 25 грудня поточного року.

У техзавданні мова йде, зокрема, про ремонт гойдалки, ігрового комплексу та гірки. Підрядник також повинен виконати очищення металевих конструкцій від корозії металевими щітками, заміну окремих дощок підлоги та монтаж спортивного обладнання. 

Як повідомлялось раніше, місцевий житель поскаржився на незадовільний стан дитячого майданчику у ДМ «Казка». Він звертався з проханням провести там ремонт та модернізацію, на що адміністрація «Казки» повідомила, що за результатами перевірки дитячий майданчик «є цілком безпечним» для відвідування дітей.

Згодом, його огородили обмежувальною стрічкою, а директорка «Казки», ще у липні сказала, що терміни ремонту дитячого майданчику невідомі, а виконуватимуться роботи коштом міського бюджету.

 

13:20, 23 жовтня, 2023
View full version