Олександр Орловський: відгуки про те, як новачкові заробити на крипті без вкладень

Інтерес до криптовалюти зростає і зараз багато хто розуміє, що на цьому можна добре заробити. Тільки новачкові в цьому складно розібратися, якщо немає знань і досвіду в цій сфері.

Як розпочати новачкові свій шлях на біржі криптовалют? — таке запитання ми поставили Олександру Орловському, засновнику комьюніті-FFA, спікеру багатьох семінарів та форумів з криптовалюти, автору курсу із заробітку на криптовалюті.

Він починав з нуля і за 6 років практики на крипто-валютному ринку досяг приголомшливих результатів. Накопичений досвід дозволяє йому вчити новачків, тому його поради є особливо цінними.

Александр Орловский фото

З чого почати заробіток на криптовалюті

Спочатку потрібно вивчити теорію і тільки потім починати діяти, щоб не припускатися помилок і не робити необдуманих різких рухів. Принцип заробітку на криптовалюті полягає у правильних інвестиціях. Якщо вкластися або не в ту монету, або в невідповідний час, можна втратити гроші. Пам'ятайте – процеси, що відбуваються на біржі криптовалюти циклічні. Бувають періоди підйому і тоді не запрацюють лише ті, хто нічого не робить. А іноді бувають періоди спаду і в такий час головне не вивести всі монети, а перечекати. На безкоштовному вебінарі та курсі із заробітку на криптовалюті можна навчитися алгоритму, якому потрібно діяти в період спаду і не тільки не втратити кошти, а й заробити.

Де взяти кошти для інвестицій: відгуки учнів курсу

Звичайно, не всі мають кошти для того, щоб одразу зробити вигідні інвестиції. На вебінарі на цю тему є розгорнута відповідь, яку підтверджують відгуки учнів. Виявляється, що для того щоб почати заробляти, не обов'язково мати гроші. Існують способи розкручування з нуля.

Ось способи старту без капіталу:

  • Брати участь у конкурсах та розіграшах. У мережі криптовалют часто проводяться всякі розіграші, на яких можна виграти до 500 $. Підвищити шанси на виграш можна, якщо діяти з кількох облікових записів.
  • Реєструвати нові облікові записи в коінлісті. Готові облікові записи можна продавати від 20$. Чим більше облікових записів продасте, тим більше заробите.
  • Брати участь у Discord та тестетах. Іноді проекти дають можливість акаунтам вигідно інвестувати у них. Обліковий запис, який брав участь у такому процесі, можна вигідно продати.
  • Брати участь у ретродропах. Розкручені проекти на сервісі валют іноді дякують своїм учасникам і дарують їм від 300 до 6000 $. Якщо у вас кілька облікових записів, ваші шанси на виграш множаться.

Якщо бюджет вже є, найпоширенішими способами інвестицій є:

  • торгувати на ф'ючерсах;
  • купити монету дешевше;
  • Брати участь у ICO.

Є кілька стратегій, як 100 $ перетворити на 50000 $ за пів року. Цьому навчають на курсі та дають цінну інформацію учасникам свого ком'юніті. Такий спосіб заробітку може освоїти будь-хто з нуля. Існує ціла колекція відгуків та зворотного зв'язку від випускників курсу заробітку на криптовалюті. У багатьох виходить заробити та масштабувати прибуток і при цьому вони витрачають не більше двох годин на день. Але для початку, звичайно, потрібно розібратися з теоретичною частиною та приділити їй час.

На курсі були учні різного віку: від підлітків до людей старшого покоління. Крипті все одно, хто на ній заробляє, а ваш успіх залежить лише від вашого бажання та дій. На курсі із заробітку на крипті одного разу навчалася вся сім'я, і в них це було додатковою мотивацією та підтримкою один одному.

Один із учнів курсу, Станіслав Карастан, до навчання заробляв 11 тис.грн., працюючи вантажником у магазині сантехніки. На початку 2022 року він вклав єдині 15 тис. грн у навчання. За допомогою NTF за період навчання він заробив 6000 $, вклавши всього 400 $. Він продовжує заробляти і добре орієнтується на ринку криптовалют. З історією того, як він почав займатися криптовалютою, можна переглянути в Highlights на сторінці в Instagram автора курсу.

Коли почнете заробляти?

Починати заробляти ніколи не пізно. Після такого детального курсу, насиченого теорією та практикою, не запрацює лише той, хто нічого не робить.

Так, завжди є ризик втратити гроші, але такі події можливі, якщо ви не розумієте всіх алгоритмів і вмієте вчасно реагувати на зміни.

У крипті багато шляхів до успіху, про них краще знати заздалегідь, щоб змінювати стратегію та масштабувати бізнес.

Способи заробітку на крипті:

  • середньострокові інвестиції у крипту;
  • NFT-трейдинг;
  • фармінг/стейкінг;
  • ICO/IDO;
  • private sell;
  • ретродропи;
  • трейдинг.

Щоб дізнатися докладніше про ці засоби заробітку, можна відвідати безкоштовний вебінар Олександра Орловського, на якому буде багато корисної інформації.

Зараз ідеальний час для того, щоб вступити до бізнесу на крипті. Біржа досить добре налаштована, всі процеси передбачувані та є багато способів для стабільного заробітку без ризиків та втрат. Навчайтеся у найкращих та успішних.

Дивитись повну версію