Курси з ПДР – підготуйся до іспиту разом із Green Way

Як підготуватися до іспиту з ПДР на водійське посвідчення ефективно, швидко і недорого? – Цим питанням переймається кожен, хто прагне швидше отримати «права» й розсікати вулицями на авто. І для багатьох це був вельми складний період, поки не з'явився сервіс Green Way. Орієнтований на комплексну підготовку, з якою можна опанувати необхідні знання для безпечного керування, він гарантує своїм користувачам 100% успіх під час тестування. Дізнаємося, які можливості надає платформа та в чому її особливість.

ПДР з відео – для максимального занурення у водіння

Сервіс Green Way пропонує не просто збірку з правилами дорожнього руху, які новачкові складно запам'ятати та зрозуміти, а цілий інтерактив. Всі правила мають детальне пояснення експертів, зрозумілі барвисті ілюстрації, коментарі учасників, що пояснюють будь-яке питання. Однак найбільше приваблює відеосупровід. Кожен пункт ПДР доповнено тривимірним відео, що максимально візуалізує правило. Це допомагає з більшою точністю уявити описувану ситуацію на дорозі й дії, котрі потрібно виконати водієві. Так, наприклад, ролик до пункту 20.3 демонструє, як потрібно чинити, пропускаючи поїзд, що проїжджає.

Крім візуалізації правил, часто у відео до ПДР демонструються для порівняння поширені помилки і правильні дії, що дає змогу не просто вивчити матеріал, аби потім скласти, а запам'ятати для майбутнього безпечного водіння.

Курси, на які не потрібно ходити

На платформі Green Way користувач може пройти будь-які курси, наприклад, з основ водіння та проїзду перехресть, дорожніх знаків чи розмітки тощо. Кожен курс створений експертом-практиком, має опис, рейтинг, коментарі, що дає змогу обрати потрібний для себе напрямок. Усі курси пропонуються в онлайн режимі, їх можна пройти в зручний час та комфортних для себе умовах. Курси містять детальний матеріал, опис термінології, тести, що закріплюють навчання. Завершуючи програму учень має пройти тест, щоб отримати сертифікат про проходження теми.

Тренування на оригінальних тестах СЦ МВС

Як ще можна краще підготуватися до іспиту з ПДР якщо не на практиці? Платформа Green Way – єдина в Україні, що надає таку можливість. На користувачів очікує повна база тестів, таких, що надаються на іспиті в Сервісних центрах МВС. Для кращого тренування тести розділені на категорії – за темами ПДР, 20 випадкових питань і 100 тих, на яких найчастіше помиляються.

Варто зазначити, що зареєстрованим користувачам Green Way доступна лише частина тестів (30%), аби перевіряти свої знання за 100% базою потрібно оформити акаунт «PRO». Тестування максимально наближене до реальних умов із запитаннями за часом, але з можливістю повернутися до неправильних відповідей, щоб дізнатися правильні, прочитати коментарі. Пройшовши тренування з тестів користувач отримує доступ до екзаменаційного симулятора, за підсумками котрого можна зрозуміти, наскільки ти готовий до реальних випробувань.

Довідкова література – те, що допоможе дізнатися більше

Звісно, неможливо стати справжнім водієм і скласти іспити на водійське посвідчення, володіючи лише знаннями ПДР. Тому до уваги користувачів всіляка довідкова література, яка допоможе дізнатися про будову та водіння авто, надання першої медичної допомоги, юридичні основи та навіть актуальні штрафні санкції. Довідники також максимально інформативні – навчальний матеріал доповнено експертними поясненнями, ілюстраціями, коментарями.

 

Статистика для аналізу прогресу навчання

Навчаєшся, навчаєшся, а не знаєш наскільки готовий? Сервіс Green Way виключив і цю проблему! Кожен зареєстрований на платформі має персональну статистику, що демонструє кількість балів й помилок, графік успішності та навчання. Аналізуючи їх можна зрозуміти ступінь своєї підготовки, чи готовий ти до іспиту, чи варто ще закріпити знання.

Green Way – безмежна свобода для навчання

Якщо раніше доводилося ходити в автошколу, регулювати свій графік, підлаштовуватися під незручний для себе темп і режим, зараз все інакше. Сервіс Green Way адаптований під сучасні потреби. Він продуманий так, аби можна було готуватися до іспиту з ПДР у будь-який час. Тести, курси, довідники – все доступно цілодобово, для навчання лише необхідна наявність інтернету і можна буде займатися у зручний для себе час та комфортному темпі. Таким чином, на якому кінці світу ти не був, завжди є можливість готуватися до іспиту.

Green Way – недорогий спосіб отримати «права»

Роздумуючи в яку автошколу записатися, щоб ефективно підготуватися до іспиту з ПДР і водночас заощадити, можна сказати, що сервіс Green Way випередить усіх конкурентів. Багато корисної інформації та відео, 30% тестів, більша частина курсів надається абсолютно безоплатно, для їх проходження достатньо лише здійснити просту реєстрацію. Однак для комплексної підготовки знадобиться більше, і тут акаунт «PRO» стане в пригоді. За невелику оплату користувач отримає доступ до всієї бази тестів, ще більшої інформації та ілюстрацій, зможе узгоджувати навчання з викладачем, змагатися з іншими передплатниками. Крім того, вартість платного облікового запису можна коригувати індивідуально під свої потреби – вона залежить від терміну використання передплати та пристрою, на якому відбуватиметься навчання (комп'ютер, мобільний пристрій).

Висновок

Світ не стоїть на одному місці і на зміну довгим годинам вивчення нудного довідника з ПДР та відвідування дорогої автошколи, що займатиме весь вільний час прийшов сучасний сервіс – Green Way. З інноваційним підходом до підготовки до іспиту на водійське посвідчення він пропонує ПДР зі зрозумілими відео, ілюстровані довідники, різноманітність цікавих курсів, а головне тести, які будуть на теоретичному іспиті. Хочеш заощадити час, сили, фінанси та гарантовано підготуватися до іспиту на «права»? Тоді спробуй скористатися платформою Green Way, щоб оцінити всі переваги сучасного підходу до навчання!

Дивитись повну версію