У Миколаєві відбудеться благодійний аукціон: виставлять роботи загиблого на війні фотографа Кривого

16:37, 12 вересня, 2023

У Миколаєві відбудеться благодійний аукціон, на якому виставлять роботи загиблого захисника, фотографа-натураліста з Первомайська Дениса Кривого.

Виручені кошти підуть на допомогу підрозділу Сил спеціальних операцій, в якому служив Денис, повідомив благодійний фонд «СЯО».

Аукціон почнеться о 17:00 15 вересня в обласному краєзнавчому музеї «Старофлотські казарми». На заході виставлять 50 фотокартин Дениса Кривого з колекції «Краса Бузького Гарду».

Також аукціон проходить в режимі онлайн, в телеграм-каналі благодійного фонду «СЯО». 

Нагадаємо, 31 серпня у Миколаївському обласному краєзнавчому музеї відбулося відкриття меморіальної виставки фоторобіт Дениса Кривого. Експозиція має назву «Краса Бузького Гарду», адже саме цій локації фотохудожник присвятив найбільшу частину свого життя.

Денис Кривий загинув на фронті під Бахмутом навесні 2023 року, намагаючись врятувати поранених побратимів. Денис служив у Силах спеціальних операцій, пішов добровольцем.

Світлини Кривого публікувалися в National Geographic, він тримав блакитну стрічку FIAP. Він займався пейзажним та репортажним фото, опанував анімалістику, аерофотографією. Зараз його кадри прикрашають путівники національного природного парку «Бузький гард».

16:37, 12 вересня, 2023
View full version