Миколаїв отримав 35 кг літератури від луцьких колег: їх передадуть зруйнованій бібліотеці

У Миколаєві Центральна міська бібліотека імені М.Л.Кропивницького отримала 35 кілограмів літератури від луцьких колег.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської міської ради.

Як відомо, у бібліотеці-студії «ДІМ» КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» зібрали 110 примірників літератури для Тернівської філії Центральної міської  бібліотеки імені М.Л. Кропивницького, яка була знищена ворожим обстрілом РФ. 

Серед наданої допомоги — дитяча література, книги для сімейного читання, з історії міста Луцьк та різноманітні розвивальні ігри. 

Зазначається, що благодійну акцію «Повернемо книги до бібліотек» з нагоди свого професійного свята бібліотекарі з Волині організували за ініціативи заступниці директора по роботі з дітьми КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система», керівниці бібліотеки-студії «ДІМ» Ніни Бочарової.

«Ми дуже вдячні колегам з Волині, які підтримали наш колектив у такий скрутний час. У подарунковій посилці книги, ігри, обереги з національною символікою. Низький уклін усім, хто долучився до благодійної акції «Повернемо книги до бібліотек». Це надзвичайно зворушлива мить і неоціненна допомога для нас», — говорить директорка Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького Інга Хоржевська.

Нагадаймо, що в миколаївській Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького у суботу, 3 червня, пройшов фестиваль настільних ігор «Миколаївська фішка».  
Раніше повідомлялося, що Миколаївській Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького відкрили «Центр сучасного читання «МАРКО».

Дивитись повну версію