В тимчасово окупованій Михайлівці на Запоріжжі підірвали «мера» Сушка

У середу, 24 серпня, у Запорізькій області підірвали автомобіль гауляйтера Михайлівки Івана Сушка, він загинув.

Разом з ним в автомобілі перебувала донька його коханки, ще однієї колаборантки, дитина попередньо вижила. Про це Obozrevatel стало відомо з власних джерел.

Як повідомляють ЗМІ, бомбу було закладено під сидіння. Внаслідок вибуху Івана Сушка було поранено і в критичному стані доставлено до лікарні, де він невдовзі помер.

Про призначення Сушка виконувачем обов'язків «голови» селищної окупаційної адміністрації стало відомо наприкінці квітня 2022 року. Про зрадника відомо, що він працював тамадою.

Вчора повідомлялося, що у будівлю «адміністрації» терориста Дениса Пушиліна у Донецьку потрапив снаряд. Після цього стало відомо, що Російські окупанти інсценували обстріл «адміністрації», щоб виправдати удари по українських урядових будівлях 24 серпня, в День Незалежності.

Нагадаємо, що в окупованому Мелітополі 17 серпня пролунав вибух в центральній частині міста. Там розташована одна з комендатур окупантів.

12 серпня у Мелітополі внаслідок вибуху отримав поранення один із керівників виборчого штабу «Єдиної Росії» Олег Шостак.

Також 12 серпня на Луганщині в окупованому Старобільську підірвали авто з місцевим колаборантом – «начальником» МРЕО.

Раніше голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив про вибух в окупованому Лисичанську. За його даними, сконало близько сотні військових РФ.

У Херсоні учасники Руху спротиву підірвали авто з так званою «поліцією» російської окупаційної адміністрації.

Також повідомлялося, що проросійський колаборант, так званий «голова адміністрації Херсонської області» Володимир Сальдо, переніс інсульт і зараз перебуває в медикаментозній комі.

Дивитись повну версію