На Херсонщині поліція викрила чоловіка, який вирощував конопель та зберігав боєприпаси

На Херсонщині поліція викрила чоловіка, який вирощував конопель. Фото: НацполіціяНа Херсонщині поліція викрила чоловіка, який вирощував конопель. Фото: Нацполіція

У Бериславському районі Херсонської області правоохоронці викрили чоловіка, який вирощував конопель та зберігав вдома боєприпаси.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

Зазначається, що поліцейські виявили у 53-річного чоловіка на присадибній ділянці 29 кущів конопель.

Також під час огляду будинку в нього вилучили ще два сухі кущі конопель, понад 200 набоїв до автоматичної зброї, майже півсотні пістолетних патронів, сім магазинів до автомата Калашнікова, один магазин до пістолета Макарова, штик-ніж, глушник до вогнепальної зброї та незареєстровану мисливську рушницю «Іж-27». 

На Херсонщині поліція викрила чоловіка, який зберігав боєприпаси. Фото: НацполіціяНа Херсонщині поліція викрила чоловіка, який зберігав боєприпаси. Фото: Нацполіція

За словами підозрюваного, боєприпаси та складові частини до зброї він знайшов на покинутих позиціях російських військових.

Правоохоронці повідомили чоловіку про підозру за незаконні зберігання та вирощування конопель, що передбачає частина 1 статей 309-310 Кримінального кодексу України. А також за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, мешканець Первомайська перевозив у автомобілі понад два кілограми синтетичного наркотику альфа-PVP, заховавши пакунки у термос.

Дивитись повну версію