Патрульні та військовий врятували миколаївця від самогубства

У Миколаєві патрульні врятували чоловіка від самогубства, ілюстративне фотоУ Миколаєві патрульні врятували чоловіка від самогубства, ілюстративне фото

Вчора, 15 квітня, патрульні врятували чоловіка, який хотів вкоротити собі віку. 

Про це повідомляє патрульна поліція Миколаївської області.

Як зазначили у пресслужбі, вчора, близько 18-ї години, патрульні Владислав Корбут та Володимир Краснощок отримали виклик про чоловіка, який має намір вкоротити собі віку на Інгульському мосту.

«Інспектори, не гаючи часу, прибули на місце події. З чоловіком вже розмовляв військовий, який проходив повз, та вирішив допомогти. Поліцейські, скориставшись моментом, схопили громадянина та перетягнули в безпечне місце, а після передали його лікарям», – йдеться у повідомленні.

Патрульні Владислав Корбут та Володимир Краснощок, фото: патрульна поліція Миколаївської областіПатрульні Владислав Корбут та Володимир Краснощок, фото: патрульна поліція Миколаївської області

Нагадаємо, влітку в Арбузинці Миколаївської області 24-річний чоловік застрелив трьох осіб, а після — вчинив самогубство. З'ясувалося, що між чоловіком та його колишньою через ревнощі виникла сварка, в ході якої він застрелив жінку, її матір та її нового чоловіка.

Дивитись повну версію