Кантор: Займатися перейменуванням вулиць Миколаєва варто після перемоги

Сергій Кантор, архівне фото

Депутат Миколаївської міської ради Сергій Кантор переконаний, що питаннями, пов’язаними з перейменуванням вулиць міста доцільно займатися після завершення війни, у якій Україна переможе.

Про це йшла мова вчора, 28 липня, під час засідання сесії Миколаївської міської ради.

Як відомо, депутати за пропозицією міського голови Олександра Сєнкевича ухвалили рішення про перейменування вулиці Московської у Маріупольську. 

Проте, питання перейменування вулиць міста широко обговорювалося на сесії. В результаті  депутати дійшли висновку про необхідність змін назв інших вулиць, найменування яких так чи інакше пов’язане з Росією.

Депутат Сергій Кантор підтримав ініціативу, однак висловив думку, що займатися питанням варто після перемоги, адже до кінця війни в Україні з’являться ще герої.

— Це все треба подивитися здалеку, після перемоги, коли ми зможемо побачити все. Тому що багато ще треба зробити до перемоги. І ще багато героїв, які увійдуть в історію. А ми історію зараз пишемо. І після перемоги ми побачимо все, що зроблено Героями України і героями, які працюють у тилу, — сказав Сергій Кантор.

Нагадаємо, мер Миколаєва Олександр Сенкевич виступив з ініціативою перейменувати вулицю Московську на Маріупольську у березні.

Дивитись повну версію