Ще один депутат Миколаївської облради від «ОПЗЖ» склав повноваження

9:51, 19 березня, 2023

Олександр Сіроштан, фото Inshe.tv

На сесії Миколаївської обласної ради, яка відбулась 16 березня, депутати проголосували за дострокове припинення повноважень депутата Олександра Сіроштана, який представляв заборонену на сьогодні партію «Опозиційна платформа - За життя».

Про це свідчить інформація про результати голосування по даному питанню, що опублікована на офіційному сайті Миколаївської обласної ради, повідомляють «НикВести».

Відповідно до даних поіменного голосування, за припинення повноважень Олександра Сіроштана проголосували 38 депутатів, один утримався.

Як відомо, на попередньому засіданні, 9 березня, Миколаївська облрада також погодила заяви п’ятьох депутатів про дострокове припинення повноважень. Мандати склали Євген Ігнатенко («Слуга народу»), Михайло Талпа («Європейська солідарність»), Олена Донченко («Наш край»), Олександр Потьомкін («ОПЗЖ») та Юрій Крет («ОПЗЖ»). 

Також мандат склала Ганна Замазєєва, яка очолювала Миколаївську обласну раду та була призначена очільницею Державного агентства з питань енергоефективності. Вона також очолює Миколаївську обласну організацію партії «Слуга народу».

Таким чином, на сьогодні Миколаївська обласна рада налічує 57 депутатів з 64. На засіданні облради, яке вперше за рік проходило в офлайн-режимі, були присутні 42 депутати. Відомо, що частина депутатів наразі не знаходяться фізично у Миколаєві, а тому не мають змоги брати участь у засіданнях, якщо вони будуть проходити не у дистанційному форматі. Для ухвалення рішень Миколаївській облраді необхідно не менше 33 голосів.

9:51, 19 березня, 2023
View full version