Гумштаб Гайду передав допомогу переселенцям та миколаївським медзакладам

8:03, 19 серпня, 2023

Харчові продукти, одяг, іграшки та книжки. Все це передали вимушеним переселенцям, які тимчасового мешкають в одному з миколаївських інтернатів. Цю допомогу надали волонтери з гуманітарного штабу народного депутата Олександру Гайду спільно з благодійним фондом «Дотягнися до неба».

Про це повідомила пресслужба народного депутата.

«Наш гуманітарний штаб постійно надає підтримку тим, хто цього потребує. Тому ми передали речі першої потреби для людей, які через російську агресії опинилися у скрутному становищі. В інтернаті перебуває більше сотні людей, 34 з яких діти. Окупанти забрали в цих людей дах над головою, але ми не забуваємо про наших людей, тому будемо їх підтримувати і надалі», – зауважив Олександр Гайду.

У інтернаті зауважили, що гуманітарний штаб Олександра Гайду надає постійну допомогу вимушеним переселенцям.

«Дякуємо, що постійно підтримуєте наш заклад, адже ці люди потребують наразі особливої уваги. Приємно бачити посмішки дітей, коли вони отримують іграшки. Рашисти намагаються відібрати у малечі дитинство, однак ця допомога повертає нашим маленьким українцям безтурботне дитинство», — розповіли співробітники інтернату.

Крім того, гуманітарний штаб Олександра Гайду передали допомогу медзакладам. Миколаївський обласний  центр лікування інфекційних хвороб отримав регідратаційну сіль проти зневоднення, а обласний центр онкології — новий та зручний медичний одяг.

Нагадаємо, що гуманітарний штаб Олександра Гайду постійно підтримує переселенців у інтернаті. Волонтери вже передавали ВПО речі найпершої потреби, влаштовуючи свята і надавали подарунки дітям. Також нардеп разом зі своєю командою волонтерів неодноразово надавав допомогу для миколаївських медичних закладів.

Раніше повідомлялось, що народний депутат Олександр Гайду відвідав один з миколаївських ліцеїв, де триває ремонт укриття. Як відомо, раніше в закладі освіти підвальне приміщення було облаштовано не належним чином, але наразі його переобладнують в надійне сховище.

8:03, 19 серпня, 2023
View full version