«Нас не влаштовує»: у Миколаєві хочуть оновити сайт міськради

Начальник відділу стандартизації Дмитро Канарський розповів, що у Миколаєві планують оновити сайт Миколаївської міськради.

Про це він сказав в інтервʼю телеканалу «МАРТ».

За його словами, сайт не влаштовує як представників міської влади, так і звичайних користувачів. Тому, за словами Дмитра Канарського, відділ стандартизації та впровадження електронного самоврядування вже скомпонував усі зауваження у технічне завдання.

— Так, йому вже багато років, він у деяких моментах нас не влаштовує і людей не влаштовує. Я думаю, що за деякий час ми зробимо новий сайт. Тим більше що багато є спонсорів, багато є співчуваючих країн та організацій, які б хотіли нам допомогти це зробити, — сказав начальник відділу.

Як відомо, раніше в інтерв’ю «НикВести» представник Антикорупційної ініціативи Тарас Случик розповів, що організація допоможе Миколаєву з оновленням вебпорталу міської ради. Мається на увазі, що роботи будить проведені не за рахунок бюджету міста.

Він пояснив це тим, що на сайті дуже важко знайти потрібну інформацію. На його думку, електронний портал міста повинен бути зручним та доступним для користувачів.

Дивитись повну версію