У мерії Миколаєва пояснили, навіщо ззаду зупинки «Соборна» звели навіс: Для комфорту, для молоді

15:01, 21 серпня, 2018

Головний архітектор Миколаєва Андрій Цимбал заявив, що навіс за зупинковим павільйоном на зупинці Соборна було встановлено з метою благоустрою та створення більш комфортних умов для городян.

Про це він заявив у коментарі кореспонденту НікВести.

За словами Андрія Цимбала, цей навіс було встановлено за ініціативою власника зупинного комплексу з метою створення комфортніших умов для городян. Обслуговуванням даного архітектурного комплексу візьметься Адміністрація Центрального району Миколаєва.

— Він уже збудований. Це навіс від сонця та дощу. Цей навіс пройшов процедуру, спочатку було укладено договір із районною адміністрацією на обслуговування території, на благоустрій, після було подано рішення навісу і його було встановлено. Земля не відводилася під нього, земля під ним міська. Там лише частково від павільйону йде близько півметра землі на обслуговування, а решта – це міська земля. Навіс встановлений як елемент благоустрою і зараз так і використовується. Благоустрій виконував власник зупинного комплексу. Вони власним коштом виконували, уклали договір з адміністрацією на обслуговування, виконали його. Ми переживаємо, щоб це не склалося, ми тримаємо це питання на контролі. А навіс виконаний як елемент благоустрою, щоб створити комфортніші умови. Там досить часто збирається молодь, вони не одразу йдуть на зупинку, вони там перебувають, і цей об'єкт робився як благоустрій, – заявив Андрій Цимбал.

На уточнююче запитання кореспондента Ніквесті, чому чиновники не хочуть упорядкувати території навколо пам'ятника корабелам, головний архітектор відповів, що цього не варто робити, оскільки територія навколо нього і так заставлена МАФами.

— Куля і так затиснута на сьогоднішній день різними об'єктами, тимчасовими об'єктами та входами до Макдоналдсу. Його й не хотілося б ще чимось оточувати. Хоча щоб він переглядався, – зазначив чиновник.

Нагадаємо, депутати земельної комісії Миколаївської міської ради у вівторок, 21 серпня, провели виїзне засідання через незаконне будівництво на Набережній.

15:01, 21 серпня, 2018
View full version