«ЗСУ зараз контролюють шляхи відходу окупантів», — Кім щодо ударів по Антонівському мосту на Херсонщині

11:44, 20 липня, 2022

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім вважає, що удари українських сил по мосту в Антонівці ускладнили логістику для окупантів. Наразі ЗСУ контролюють шляхи відходу військ РФ на Херсонщині.

Про це він повідомив в ефірі каналу «Настоящее время».

Віталій Кім зазначив, що українська сторона має дані про переміщення сил РФ через міст. За його словами, по ньому щодня проїжджають від 100 до 120 одиниць ворожої техніки.

— Антонівський міст є ключовим, також є каховська переправа та наведений понтонний міст у російських окупантів. За моєю суб’єктивною думкою, стріляли з артилерії (по Антонівському мосту, — прим.). Це демонструє, що наші хлопці стріляти вміють, ми пристрілялись і тепер дістаємо до Антонівського мосту. Звісно, це ускладнить логістику для російських окупантів. Вони це також прекрасно розуміють. Вони розуміють, що ЗСУ зараз контролюють шляхи відходу окупантів,  — зазначив він.

Нагадаємо, що рано-вранці 20 липня Збройні сили України завдали чергового удару по Антонівському мосту в Херсонській області.

В британській розвідці зазначили, що  міст залишається придатним для використання, але це ключова вразливість для російських сил.

11:44, 20 липня, 2022
View full version