Росіяни 18 ракетами цілили зранку по Миколаївщині: Кім розповів про масований обстріл

Російські війська зранку 26 липня здійснили масований обстріл півдня України, по Миколаївській області цілили 18 ракетами, частину з них вдалось збити.

Про це в ефірі Національного телемарафону розказав голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, - пишуть НикВести.

— Зранку ще до ракетних обстрілів у нас було 6 ракет Х-59 та 12 ракет типу С-300. Не всі вони влучили в ціль, частину збили, частина - мимо. З тих, що влучили — це частина критичної інфраструктури та підприємства. На щастя, без жертв. Зруйнували вони непрацюючі 3 сектори мосту залізничного. Але загалом, було дуже гучно, проте без жертв.

Вони завдавали масованого удару по всьому Півдню: Одеса, Южне, Рибаківка. Це був дуже масований удар по всьому Півдню. Наша доля була така. Але в цілому, військові дії зараз ущільнилися, і дуже багато авіації працює з обох боків та, з огляду на те, що наші ЗСУ знищують командні пункти та склади, то вони теж намагаються щось там показувати, - розповів Віталій Кім.

Раніше повідомлялось про те, що вранці 26 липня по півдню України нанесено масований ракетний удар з напрямку Чорного моря, в тому числі із застосуванням авіації. На Миколаївщині атаковано портову інфраструктуру. Водночас по Миколаївському району нанесено удар із ЗРК С-300 з тимчасово окупованої Херсонщини.

Дивитись повну версію