В Миколаєві перші чотири родини військовослужбовців отримають обіцяні квартири

Миколаївські військові отримають перші 4 квартири зі 150 передбачених міською програмою забезпечення житлом.

На засіданні квартирної комісії Миколаївської міської ради було розглянуто пропозиції щодо придбання перших квартир для військовослужбовців, повідомляє кореспондент «‎НикВести»‎.

На розгляд комісії було винесено 5 пропозицій з яких члени комісії мали обрати 4 найбільш підходящі під критерії програми забезпечення житлом. Згідно з програмою, вартість квадратного метра квартири не повинна перевищувати 30 345 гривень.

— Критеріями для обрання варіантів є упорядкованість, відповідність санітарно-технічним вимогам і найнижча ціна квадратного метра житла, – наголосив начальник відділу обліку і розподілу житла миколаївської міської ради Сергій Войтович.

При розгляді варіантів, комісією також враховувалася думка майбутніх мешканців. Так, в рамках програми, комісія обрала перші чотири двокімнатні квартири для родин миколаївських військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше депутати Миколаївської міської ради виділили 200 мільйонів гривень з залишку бюджету на закупівлю квартир для військовослужбовців та їхніх родин.

Дивитись повну версію