«Будемо битися до Перемоги», — вийшов документальний фільм про миколаївських морпіхів

У річницю створення 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, 20 липня, вийшов документальний фільм про військову частину «Наш день».

Фільм опублікований на YouTube-каналі бригади.

«Документальний фільм про славетні й драматичні сторінки історії та сьогодення 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського», — йдеться в описі.

В ньому розповідається про роботу миколаївських морпіхів із різноманітних підрозділів, зокрема, артилеристів, мінометників, танкістів, медиків, операторів дронів, піхотинців. Військові розповіли деталі деяких операцій, наприклад, на сході України, в тому числі про оборону Маріуполя.

«Коли ворог намагався знищити бригаду, зробив нас ще сильнішими. Тож, де б ми не були, і хто б перед нами не стояв — ми будемо битися до Перемоги», — зазначили морпіхи.

Раніше повідомлялося, що миколаївські морські піхотинці знищили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М2.

Нагадаємо, нещодавно окупанти з російської роти «Шторм» розповсюдили відео зі скаргами на умови проживання та ставлення командування. Після цього бійці миколаївської 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського вдарили по будівлі та знищили її разом з особовим складом ворога.

Дивитись повну версію