«‎Амбасадори міста»‎: у Миколаєві запроваджують проект для МСП морської галузі

EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини Морський Кластер України розпочинає проєкт «‎Амбасадори міста Миколаєва»‎ для малих та середніх підприємств, які представляють морську галузь.

Про це повідомили у Центрі підтримки бізнесу та економічного розвитку.

Основним завданням проєкту є підтримка та просування МСП Миколаєва, що представляють морську галузь, через залучення нових можливостей, фінансування, розвиток навичок торгівлі/експорту, сприяння їх розвитку та покращення репутації міста як важливого морського центру України.

«Для реалізації даного завдання ГС «МКУ» спільно із командою GIZ та Миколаївської міської ради створить делегацію з 10 підприємств під назвою «Амбасадори міста Миколаєва» для отримання та реалізації практичних знань щодо навичок торгівлі/експорту, маркетингових складових, проведення В2В зустрічей тощо», — йдеться в анонсі запуску програми.

Програмою передбачено, що учасники зможуть:

– взяти участь в серії профільних вебінарів направлених на розвиток

навичок торгівлі/експорту;

– отримати індивідуальні консультації від провідних експертів галузі з питань експортної стратегії, маркетингу, навичок торгівлі/експорту, розвитку команди тощо;

– інформація про компанію буде розміщена в інформаційному каталозі, спрямованому на іноземні компанії які будуть залучені до проведення переговорів з миколаївськими компаніями під час В2В-зустрічей;

– взяти участь у навчальній поїздці до однієї з країн ЄС або країн-кандидатів на вступ до ЄС.

Строк подачі заявки на участь у програмі — 28 вересня.

Для отримання додаткової інформації представники малих та середніх бізнесів можуть звернутися за номером телефона: +38 067 512 19 63 або написати на електронну адресу info@maritimeukraine.com.

Нагадаємо, наразі в Миколаївському обласному центрі зайнятості діють три програми по видачі грантів на відкриття чи розвиток бізнесу. Кошти можуть отримати як військові, так і цивільні.

Дивитись повну версію