Первомайськ підпише угоду про партнерство з німецьким містом Аугсбург

15:51, 05 жовтня, 2023
Аугсбург

Первомайськ має намір підписати проєктну угоду про партнерство з німецьким містом Аугсбург.

Документ про партнерство між містами опубліковано на сайті Первомайської міської ради. 

Первомайськ та Аугсбург планують реалізовувати спільні проєкти. Серед іншого буде співпраця у сфері міського водопостачання та водовідведення.

«Обидва міста заявляють про намір підтримувати тісні робочі відносини та регулярні обміни з метою ретельного планування спільно визначених проєктів та реалізації заходів відповідно до плану. Для цього в обох адміністраціях будуть створені відповідні імплементаційні структури», — йдеться у документі.

Аугсбург — місто в Швабії, Баварія, Німеччина, приблизно за 50 кілометрів на захід від столиці Баварії Мюнхена, на річці Лех (правій притоці Дунаю). Це університетське місто, третє за величиною в Баварії (після Мюнхена та Нюрнберга ) з населенням 300 000 жителів. У 2019 році ЮНЕСКО визнало систему управління водними ресурсами Аугсбурга об’єктом Світової спадщини через її унікальні середньовічні канали та водонапірні вежі та її свідчення розвитку гідротехніки.

Нагадаємо, що Миколаївська міська рада підписала Угоду про партнерство з містом Дуррес (Республіка Албанія).

Також повідомлялося, що депутати міської ради Холма погодили налагодження співпраці з Миколаєвом. Про це повідомляється на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

15:51, 05 жовтня, 2023
View full version