• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16° Ясне небо

Татьяна Демченко

Татьяна Демченко

Депутат Николаевского областного совета, глава фракции "Нова держава"

Де конкретні дії обласної влади в боротьбі з короновірусом?

Голові Миколаївської облдержадміністрації
Стадніку О.В.

 

Голові Миколаївської обласної ради
Москаленко В. В.

 

Депутатське звернення

№50 від 9 вересня 2020 року

Де конкретні дії обласної влади в боротьбі з короновірусом?

На моє депутатське звернення від 04.09.2020 року до голови Миколаївської ОДА Стадніка О.В., про необхідність організувати роботу по захисту учнів Єланецького району від коронавірусу - я отримала велику кількість звернень від батьків із всієї області.

На жаль, подібна до Єланецького району ситуація має місце в більшості навчальних закладах нашої області.

Майже всі витрати по забезпеченню дітей дезінфікуючими засобами, захисними масками, безконтактними термометрами -- лягають на плечі батьків.

Коштів з місцевих бюджеті на вирішення цих проблем виділено або вкрай мало, або дуже запізно...

Ситуація потребує негайного виділення коштів та жорсткого контролю за здоров'ям наших дітей.

Вважаю за необхідне терміново здійснити перерозподіл коштів обласного бюджету. Адже всі забаганки обласної влади так ніхто і не відмінив... Придбання автомобілів для Миколаївської ОДА та обласної ради, висвітлення діяльності обласної влади, ремонт алмінприміщень, купа різних проектів, які фактично фінансуються з обласного бюджету на забезпечення виборів у місцеві органи влади - мають місце в обласному бюджеті по сьогоднішній день.

До того ж, в зв'язку із загостренням ситуації захворювань на коронавірусну інфекцію в нашій області - вкрай необхідно виділити кошти на обласну інфекційну лікарню. Не дивлячись на те, подобається комусь головний лікар. Федорова С.Ф., чи не подобається і від якої політичної партії вона буде йти на місцеві вибори -; ситуація вимагає негайних дій, кошти потрібно виділити!

ПРОШУ ВАС

- терміново вжити заходи по забезпеченню всіх навчальних закладів області необхідними засобами боротьби із коронавірусом та забезпечити дієвий контроль за їх використанням;

-. розглянути питання по боротьбі з коронавірусом на засіданнях постійних комісій обласної ради ( і в першу чергу постійної комісії з питань охорони здоров'я) з його подальшим винесенням на розгляд сесії Миколаївської обласної ради;

- внести зміни до обласного бюджету на 2020 рік та виділити достатній фінансовий ресурс на вирішення цілого ряду проблем обласної інфекційної лікарні та на організаційні заходи по захисту наших дітей від коронавірусу.

Відповідь прошу надати у встановлений Законом термін.

Депутат обласної ради Демченко Т.В.