У Миколаївській філії «Лісів України» звільнили лісника, який незаконно перевозив спиляні сосни

На Миколаївщині упіймали працівника ДП «Ліси України», коли той незаконно перевозив деревину з Балабанівського урочища. Чоловіка звільнили.

Про це повідомили у Південному офісі ДП «Ліси України».

Нагадаємо, що особистий автомобіль працівника лісгоспу зупинили на території Балабанівського урочища. Підтвердити законність рубки і перевезення деревини відповідними документами затриманий не зміг.

У ході службового розслідування з’ясувалося, що майстер лісу помітив незаконну вирубку лісу, не повідомив про цей факт, а просто погрузив спиляну деревину у машину свого знайомого та повіз у невідомому напрямку, після чого був затриманий.

«Зважаючи на те, що своїми діями він дискредитує діяльність працівників лісової галузі та, враховуючи, що майстра лісу було притягнуто до адміністративної відповідальності екологічною інспекцією, комісією прийнято рішення про звільнення даного працівника на підставі статті пункту 8 статті 40 Кодексу законів про працю України (вчинення за місцем роботи викрадення (у тому числі дрібного)», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 18 липня у Балабанівському лісовому урочищі на «‎гарячому»‎ спіймали чоловіка, який незаконно забирали пісок з несанкціонованого кар'єру.

View full version