«Це не сесія, це якесь йорзання», — Сєнкевич заявив про безвідповідальність депутатів міськради Миколаєва, які зірвали засідання

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розкритикував депутатів міської ради, які зірвали засідання сесії.

Своє невдоволення міський голова озвучив під  час онлайн-засідання сесії міськради 11 квітня, пишуть «НикВести».

Таку реакцію Олександра Сєнкевича викликало те, що більшість присутніх на сесії депутатів не брали участь у голосуваннях, чим зірвали засідання. 

— Це просто вийти на годину в онлайн, щоб понатискати кнопки та виступити. А наші депутати не знаходять для цього час. Тим більше, що час проведення сесії був означений заздалегідь, – наголосив Олександр Сєнкевич.

Після чого депутат міської ради від партії «Пропозиція» Олександр Береза запропонував колегам розглянути можливість повернення сесій в офлайн режимі.

— У мене є пропозиція повернутися до офлайн режиму: я буду в онлайні на екрані, а ви зберетеся у залі сесійному. Ми робимо все, щоб депутати могли зірватися, а це така безвідповідальність, зайшли, вийшли, поїхали кудись. Знайдіть час раз на місяць, щоб виконати свої депутатські обіцянки. Це просто ганьба, – відреагував на його пропозицію мер.

Усього, в голосуваннях взяли участь усього 27 осіб, що складає лише половину депутатів Миколаївської міської ради.

В результаті Олександр Сєнкевич оголосив перерву у засіданні до 13 квітня 10:00.

Нагадаємо, депутати Миколаївської міської ради підтримали збільшити на 40 мільйонів гривень фінансування міської цільової програми забезпечення захисту населення.

Також, бюджетна комісія Миколаївської міськради з другої спроби підтримала створення дочірнього підприємства «Миколаївводоканалу», яке торгуватиме електроенергією.

View full version