Резніков відвідав Миколаїв та вручив військовим нагороди

Миколаїв з робочим візитом відвідав міністр оборони України Олексій Резніков. Він поспілкувався з військовими та вручив нагороди.

Про це повідомили у Миколаївській ОВА.

Міністр оборони України вручив військовим відомчі відзнаки та цінні подарунки. Зокрема, за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність українському народові та військовій присязі, незламність духу, зразкового виконання військового обовʼязку та високий професіоналізм проявлений в умовах збройної агресії російської федерації проти України воїни нагороджені медалями «Золотий тризуб», «Захиснику України», «Воєнний хрест» та «Хрест доблесті».

— Дякую, що прийняли для себе рішення відстоювати країну. Ви надихаєте весь світ, який дивлячись на нашу боротьбу ще більше хоче нам допомагати. Разом рухаємось до Перемоги!, — завернувся він до бійців.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський відзначив бойові досягнення миколаївського воїна 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Андрія Головка.

 

View full version