• четвер

    19 вересня, 2024

  • 19.9°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.9° Переважно ясно

Прокуратура: Департамент ЖКГ Миколаєва заплатив майже ₴300 тис. за так і не виконаний ремонт дитячого майданчика

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради заплатив 275 тисяч гривень приватному підприємству за ремонт дитячого майданчика в Інгульському районі міста, який так і не був виконаний.

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Зазначається, що прокуратура Миколаєва повідомила директору приватного підприємства з Одеси про підозру у привласненні 275 тисяч гривень з бюджету Миколаєва, які йому заплатили за ремонт дитячого майданчика в Інгульському районі міста на замовлення Департаменту житлово-комунального господарства.

За даними слідства, підрядник на замовлення Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради здійснював капітальний ремонт дитячого майданчика в Інгульському районі міста Миколаєва  за кошти місцевого бюджету. 

«Звітуючи про виконаний ремонт, керівник підрядної організації вніс до офіційних документів обсяг робіт, які насправді не виконав, проте на підставі недостовірних актів кошти з бюджету отримав.  За висновком будівельно-технічної експертизи, підрядник заволодів 275 тисячами гривень», - йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо подання до суду позову про стягнення з підозрюваного заподіяних збитків.  

Розслідування здійснюється слідчими Миколаївського районного управління поліції за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в області. 

Нагадаємо, в Офісі Генпрокурора вважають, що херсонські судді мають працювати в Миколаєві.

Читайте також: