• пʼятниця

    4 жовтня, 2024

  • 19.5°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 4 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19.5° Мінлива хмарність

У Миколаєві відремонтують три ліфта: укладено договори на 48,2 тис. грн

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міської уклав договір з ТОВ «Елестек-ліфт» на ремонт трьох ліфтів у місті.

Про це свідчать дані системи електронних закупівель ProZorro.

Всі три закупівлі проводились без використання електронної системи. Загальна вартість ремонту складає 48 тисяч 283 гривні.

Перший ліфт розташований у житловому будинку по вулиці Олега Ольжича,1Б (п.2). ТОВ «Елестек-ліфт» заплатять 7 тисяч 982 гривень за ремонт електродвигуна та автоматичного вимикача захисту двигуна.

Також планують відремонтувати ліфт у будинку по проспекту Богоявленському, 327/2. Ремонт рейки та вимикача автоматичого захисту електродвигуна коштуватиме 18 тисяч 577 гривень.

Відновлять ліфт у будинку по вулиці Крилова, 48. Як зазначається у документації, ремонт рухомих та нерухомих контактів коштуватиме 21 тисячу 723 гривні.

Нагадаємо, що Миколаїв увійшов до переліку міст-учасників державної програми «ВідновиДІМ». Як повідомили в Центрі енергоефективності Миколаєва, відтепер ОСББ нашого міста можуть подавати заявки на відшкодування витрат на відновлення будинків, пошкоджених внаслідок військової агресії Російської Федерації проти України.

Читайте також: