• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

У Миколаєві планують витратити ₴90 млн на закупівлю техніки та облаштування захисних споруд в закладах освіти

Депутати Миколаївської міської ради мають намір перерозподілити 90 мільйонів гривень на управляння освіти. Кошти підуть на облаштування захисних споруд, ремонти та оновлення матеріально-технічної бази.

Про це стало відомо у понеділок, 3 квітня, під час засідання комісії з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, підприємництва, наповнення бюджету та використання бюджетних коштів.

Як раніше повідомлялося, на розгляд сесії Миколаївської міської ради винесене питання щодо внесення змін до бюджету міста. Видатки бюджету міста пропонується збільшити на 999 мільйонів 992 тисячі гривень за рахунок вільного залишку коштів.

Директор департаменту фінансів Миколаївської міської ради  Віра Святелик розповіла, що 30 мільйонів гривень буде направлено на облаштування захисних укриттів у закладах освіти, 15 мільйонів на усунення пошкоджень будівель у результатів ворожих обстрілів.

Також закладені кошти на оновлення матеріально-технічної бази та придбання технологічного обладнання для харчоблоків, придбання комп’ютерного обладнання.

Раніше повідомлялося, що управління освіти Миколаївської міської ради уклало договори на ремонт укриттів у семи дитсадках і одній школі на загальну суму у 8 мільйонів 513 тисяч 435 гривень.

Також повідомлялося, що управління освіти Миколаївської міської ради збирається облаштувати укриття в пʼяти дитячих садочках та одному ліцеї міста. На ці роботи загалом планується витратити понад 7,5 мільйонів гривень. 

Читайте також: