• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

У Заводському районі Миколаєва збираються витратити ₴3,2 млн на ремонт тротуарів

Адміністрація заводського району Миколаєва оголосила декілька тендерів на ремонт тротуарів на загальну суму понад 3,2 мільйона гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель ProZorro, пишуть «НикВести».

Так, замовник планує витратити:

— 876 тисяч 455 гривень на ремонт тротуарного покриття по вулиці Криловій (від будинку 40 до будинку 38);

— 2 мільйони 45 тисяч 521 гривню на відновлення тротуару по вулиці Корабелів (від будинку 2 до будинку 12);

— 198 тисяч 754 гривні на роботи по вулиці Абрикосовій (вздовж будинку 5);

— 167 тисяч 226 гривень на ремонт покриття по вулиці 7 Поперечній (вздовж будинку 1).

За ці кошти підрядник повинен виконати роботи з демонтажу старого тротуарного покриття та його заміни. Загалом, усі роботи мають бути виконані до 15 грудня цього року. 

Нагадаємо, у Новому Бузі, що на Миколаївщині, проводять ремонт тротуарів по вулицях Цибулька та Грушевського. Ціна робіт 10 мільйонів гривень. Містяни неоднозначно сприйняли рішення місцевої влади вкладати кошти у ремонт тротуарних доріжок, багато хто впевнений, що гроші потрібно направляти військовим.

У Facebook-групі «Новий Буг — Новобужани» Олександра Кузьміна обурилася тим, що місцева влада під час війни ремонтує тротуар по вулиці Цибулька.

Нагадаємо, що у липні цього року президент Володимир Зеленський звернувся до всіх представників місцевої влади в Україні з вимогою припинити виділяти бюджетні кошти на некритичні витрати. Тоді він сказав: «Окремо хочу звернутися до всіх представників місцевої влади в нашій країні: люди мають відчувати, що ресурси бюджетів використовуються справедливо та правильно».

Також нагадаємо, що у Новобузькій громаді люди об’єдналися в ініціативну групу «На часі» та готують позов до суду про визнання бездіяльності мера Максима Лагодієнка.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві збираються відремонтувати дорогу вздовж вулиці 2-ї Набережної. На роботи передбачено 33,7 мільйони гривень.

Також повідомлялося, що підрядна компанія «МЕГО ЛТД», яка виконує поточний ремонт проспекту Богоявленського у Корабельному районі Миколаєва, вже вдруге зриває строки виконання робіт.

Читайте також: