• середа

    9 жовтня, 2024

  • 20.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 9 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20.1° Похмуро

Англійська стане обов’язковою в Україні. Саме час вивчити іноземну мову

Верховна Рада уже зробила необхідний крок до того, щоб англійська мова стала обов’язковою для держслужбовців, працівників екстренної допомоги та ряду інших сфер. Це саме те, що має спонукати до вивчення іноземної мови вже зараз, тим більше, що зараз це можна зробити, не виходячи з дому.

Сьогодні існує безліч можливостей для вивчення англійської мови, зокрема онлайн-школа https://www.englishdom.com/ пропонує курс з англійської для початківців. 

Englishdom уже більше ніж 12 років допомагає студентам з усього світу полюбити англійську мову і з легкістю оволодіти нею. Школа входить у топ лідерів Європи. Навчання в ній пройшли понад 50 тисяч студентів.

Це перш за все інноваційна онлайн платформа, яка передбачає як індивідуальні уроки з викладачем, так і розмовні клуби для практики. Це курс для тих, хто вивчає англійську з нуля, знає не менше 100 слів та хоче освоїти базову граматику.

Можна записатися на безкоштовний пробний урок, що важливо для тих хто сумнівається, та не готовий одразу платити за навчання.

В Englishdom вивчення англійської проходить в онлайн-форматі по відеозв’язку з викладачем. Студенти отримують доступ до низки сервісів, які допомагають повністю зануритися у процес, займатися у будь-якому місці та з будь-якого пристрою.

Які ще переваги Englishdom:

  • Навчання за методикою Кембриджу;
  • Заняття на інтерактивній онлайн‑платформі ED Clas, яка фіксує прогрес та вказує на слабкі місця в знаннях студента;
  • Персональний викладач. В Englishdom працює понад 1100 викладачів;
  • Розмовні клуби за тематикою та у зручний для вас час;
  • Мобільний додаток, за допомогою якого можна проходити навчання та виконувати домашні завдання;
  • Команда підтримки, яка спланує зручний для вас графік та відповість на всі питання.

Хто викладає англійську у Englishdom?

Викладачі мають обов’язкову педогогічну освіту та досвід роботи. Вони проходять багатоетапний відбір, підбираються за інтересами і характером, і самі постійно підвищують свою кваліфікацію, відвідуючи тренінги та курси.

У соціальних мережах Englishdom регулярно публікує інформацію про нові курси англійської мови для початківців і досвідчених користувачів, корисні поради, цікаві статті, відеоуроки та лайфхаки, розбираємо діалоги з популярних блокбастерів і мультфільмів, робимо тематичні добірки на актуальні теми. Щоб виробити звичку «вчити мову», онлайн-школа регулярно організовує та проводить безкоштовні десятиденні марафони, які спрямовані на прокачування тих чи інших ваших мовних навичок.

Базовий курс англійської мови — програма навчання, яка призначена для студентів-початківців, які не мають або мають дуже обмежені знання англійської. Він зазвичай охоплює основи мови і допомагає студентам засвоїти основоположну граматику, словниковий запас рівня А1-А2, і навички комунікації.

Читайте також: