• четвер

    3 жовтня, 2024

  • 16.1°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 3 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 16.1° Переважно ясно

Миколаївщина отримала 43 потужні генератори

Участь у передачі генераторів взяв начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, фото: пресслужба ОВАУчасть у передачі генераторів взяв начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, фото: пресслужба ОВА

У середу, 2 жовтня, Миколаївщина отримала 43 потужних генератори, які надалі будуть розподілені між закладами соціальної сфери, освіти, охорони здоров’я, спорту, а також об’єктами критичної інфраструктури.

Як повідомила пресслужба Миколаївської обласної державної адміністрації, генератори надійшли у вигляді гуманітарної допомоги задля забезпечення сталого проходження осінньо-зимового періоду 2024-2025 років.

Участь у передачі пристроїв взяв начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, який зазначив, що генератори мають високий рівень комплектації та потужності.

«Дякую Мінреінтеграції та нашим європейським партнерам за допомогу, яка є особливо важливою для прифронтових населених пунктів регіону. Сподіваємося на подальшу співпрацю з метою подолання викликів, які постали перед нами в умовах війни», — сказав очільник ОВА.

Зазначається, що отримана допомога є результатом успішної співпраці Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України разом із Механізмом цивільного захисту Європейського Союзу, Міністерством закордонних справ Польщі та місцевими органами державної влади.

Отримані генератори, фото: Миколаївська ОВАОтримані генератори, фото: Миколаївська ОВА
Отримані генератори, фото: Миколаївська ОВАОтримані генератори, фото: Миколаївська ОВА
Отримані генератори, фото: Миколаївська ОВАОтримані генератори, фото: Миколаївська ОВА

Нагадаємо, раніше Євросоюз передав Україні 68 великих генераторів для критичної інфраструктури.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Миколаївська ОДА.

Читайте також: