• четвер

    19 вересня, 2024

  • 19.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.5° Переважно ясно

Реабілітація в комфортних умовах: волонтери передали дитячій лікарні необхідне покриття

Гуманітарний штаб Олександра Гайду за підтримки благодійного фонду «Дотягнись до неба» передали Миколаївській обласній дитячій клінічній лікарні необхідне спортивне покриття. Ці мати татамі використовуватимуть в кабінеті ерготерапії. 

«В нашій лікарні встановлена інтерактивна панель. Однак для проекції різноманітних ігор для дітей нам потрібні були мати. Дякуємо за надану допомогу, адже тепер ми зможемо проводити реабілітацію дітей у цікавій ігровій формі», — зазначила завідувач фізичної та реабілітаційної медицини Наталія Пономаренко

Всі заняття з реабілітації проводитимуть на підлозі, тож лікарям було важливо, аби дітки не тільки отримали фахову допомогу, а й саме лікування проходило у комфортних умовах. 

«Діти — це наше майбутнє, тож ми маємо особливо за ними піклуватися. Ми розуміємо, що малеча заслуговує на найкращі умови, тому ми завжди раді допомогти у створенні всіх необхідних, комфортних умов для реабілітації наших діток», — підкреслила директор благодійного фонду «Дотягнись до неба» Вероніка Етнарович.

Лікарі дитячої лікарні в кабінеті ерготерапії допомагають малечі зняти психологічну напругу, розвивають велику та дрібну моторику та проводять інші необхідні реабілітаційні заходи. Під постійним наглядом лікарів перебуває 20 дітей. 

«Допомога миколаївським лікарням у такі складні часи вкрай потрібна. Особливо, коли йдеться ще й про реабілітацію нашої малечі. Миколаївські дітки на власні очі бачили всі жахи війни, тож важливо, аби фахові спеціалісти допомогли їм впоратися зі стресом», — зауважив Олександр Гайду.

Нагадаємо, нещодавно вимушені переселенці, які тимчасово мешкають у Миколаєві, отримали гуманітарну допомогу. Народний депутат Олександр Гайду відвідав заклад, де проживають ВПО, та передав продукти харчування, іграшки та подарунки для дітей. 

Читайте також: