• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

Російська армія погрожує завдати удари по ЧНУ імені Петра Могили, бо там начебто тероборона і схована техніка

Російська армія погрожує завдати удари по Чорноморському національному університету імені Петра Могили. Зокрема, про це свідчить нещодавнє повідомлення міноборони РФ про те, що навчальному закладі начебто знаходяться підрозділи територіальної оборони, а також обладнані склади з боєприпасами та розміщена бронетехніка.

Знімальна група телеканалу «МАРТ» побувала в будівлі університету і зняла одним кадром приміщення всередині закладу.

Кореспондентка каналу показала порожні бібліотеку, аудиторії, коридори, підвальні приміщення університету.

Побачене говорить про те, що Росія завчасно готує підгрунтя аби згодом виправдати свій черговий терористичний акт проти українців.

Слід зазначити, незадовго до того, як по будівлі НУК імені адмірала Макарова було завдано ракетного удару, міноборони РФ також писало, що там начебто ховаються «нацисти» та схований склад боєприпасів.

Нагадаємо, 15 липня вранці в Миколаєві пролунали понад 10 потужних вибухів. За даними влади, російські ракети вдарили по Миколаївському педагогічному інституту і Національному університету кораблебудування. Внаслідок цих ударів постраждали дві людини.

Того ж ранку окупанти влучили ракетами по Миколаївському національному університету імені Василя Сухомлинського. Внаслідок атаки зруйновано два поверхи, знищено меблі та техніку.

Читайте також: