• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

На Херсонщині загинув відомий миколаївський спортсмен, чемпіон світу з бодібілдингу Слющенко

Під Херсоном, 5 червня, загинув миколаївський тренер і багаторазовий чемпіон з пауерліфтингу Олексій Слющенко, який захищав Україну у лавах 123-ї бригади, що базується в Миколаївській області.

Про це виданню «НикВести» повідомили родичі загиблого.

Олексій Слющенко, відомий своїми досягненнями в пауерліфтингу, був багаторазовим чемпіоном України з даного виду спорту. Крім того, він отримав титул чемпіона світу у 2012 році на змаганнях, які проходили у Празі. У 2018 році Олексій Слющенко отримав звання чемпіона України з бодібілдингу. Також він працював тренером у спортклубах Миколаєва.

Як відомо, після початку вторгнення російських військ на територію України 2022 року воїни 123-ої ОБрТрО захищали Миколаїв і Миколаївську область.

На початку березня бійці територіальної оборони взяли активну участь в обороні аеродрому «Кульбакине». Також підрозділи 123-ої бригади брали участь у визволенні Баштанки та спільно з іншими підрозділами сил оборони України в боях на Херсонщині.

Нагадаємо, що в травні миколаївський активіст, ветеран АТО, діючий військовослужбовець Олег Кравець загинув під час виконання бойового завдання на фронті.

Читайте також: