• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 21.8°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 21.8° Похмуро

Гралися на замінованому полі: на Миколаївщині загинув 14-річний хлопець

Ілюстраційне фото

На Миколаївщині загинув 14-річний хлопчик, який підірвався на міні.

Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Подія трапилася у Баштанському районі Миколаївщини. Двоє підлітків гралися у полі за селом, де раніше велися активні бойові дії.

Від отриманих травм загинув 14-річний хлопчик, його 12-річного товариша травмовано.

Також Ігор Клименко повідомив про трагічний випадок у Чернігівській області. Там і в лісосмузі підірвались двоє місцевих мешканців. Один загиблий, один поранений.

«Всього з початку повномасштабного вторгнення через підриви на вибухонебезпечних предметах загинуло 248 осіб, 525 — травмовано. Не дивлячись на щоденну роботу наших  саперів, багато гектарів земель ще залишаються дуже небезпечними. Памʼятайте про це», — зазначив Ігор Клименко.

Нагадаємо, що у середу, 11 жовтня, близько 11:30 біля Снігурівки на міні підірвався комбайн.

Також нагадаємо, що поблизу Явкинського каналу, що у Снігурівській громаді Миколаївської області, 26-річний чоловік підірвався на боєприпасі. 

Раніше повідомлялося, що у селі Чкалове Бериславського району Херсонщини на російській міні підірвалася людина. Загиблим виявився «псевдорозміновувач» з Миколаївської області, який не мав ліценції на проведення робіт з розмінування. 

До того ж у Херсонській області 17 вересня трактор наїхав на російську міну під час польових робіт. Водія везли до лікарні, але дорогою він помер.

Читайте також: