• четвер

    19 вересня, 2024

  • 20.5°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 20.5° Переважно ясно

Госпіталізований літній пішохід — миколаївські правоохоронці встановлюють обставини ДТП

Ввечері, 15 жовтня у Миколаєві на проспекті Центральному 138 В, біля кафе «New York Street Pizza», водій Mercedes-Benz скоїв наїзд на пішохода, який перетинав проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 71-річного пішохода з тілесними ушкодженнями доставили до медичного закладу, де його госпіталізували.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, попередньо, за ознаками частини 1 статті 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Санкція статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном: 098-351-03-55 або 102.

Нагадаємо, що у Баштанському районі, 15 жовтня, на автодорозі «Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв» неподалік села Костичі Інгульської громади сталась аварія за участі вантажного фургона Mercedes 316 CDI з причепом та мікроавтобуса ГАЗ «Соболь».

Раніше повідомлялось, що вчора, 15 жовтня, трапилася ще одна аварія на Миколаївщині на автодорозі М-14 «Одеса — Мелітополь», зіткнулися вантажівка та мотоцикл. Водій двоколісного загинув.

Читайте також: