• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.4°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.4° Похмуро

У Миколаєві приводять до ладу McDonald’s, що закрився у лютому через повномасштабну війну

У Миколаєві працівники McDonald’s, який вимушений був призупинити свою роботу у лютому 2022 року після початку повномасштабної війни, приводять до ладу приміщення ресторану та територію навколо. Про це повідомляє кореспондент «НикВести».

Працівники ресторану прибирали територію біля ресторану, а також наводили лад у приміщенні McDonald’s учора, 12 грудня. На фото видно, що у залі ресторану, а також у зоні кухні горить світло. Також увімкнено один з екранів для оформлення замовлень, на якому видно напис «Не працює». 

«НикВести» звернулись до компанії McDonald’s в Україні з проханням прокоментувати, чи розглядається можливість повернення ресторану до Миколаєва найближчим часом. У пресслужбі компанії зазначили, що наразі не можуть надати таку інформацію.

«Наразі не можемо повідомити. Слідкуйте за актуальною інформацією на наших офіційних сторінках», - повідомили у McDonald’s.

Зазначимо, що після повномасштабного вторгнення Російської Федерації до України мережа ресторанів McDonald’s призупинила свою роботу в усіх регіонах держави. Починаючи з вересня McDonald’s почав відновлювати свою роботу в Україні, першими відкрились ресторани у Києві. Поступово відновлюють свою роботу заклади в інших регіонах України, де не ведуться бойові дії.

Фото: Катерина Середа

Читайте також: