• четвер

    19 вересня, 2024

  • 19.9°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.9° Переважно ясно

Документалісти показали фото зі зйомок на Миколаївщині фільму для Netflix про вплив війни на природу

Минулого тижня знімальна група документального фільму про вплив війни на природу «Дівія» працювала на Миколаївщині. Документалісти показали кадри зі зйомок.

Відзначається, що режисер фільму Дмитро Грешко за фінансовій підтримці ініціативи Emergency Support Initiative від Kyiv Biennial продожив зйомки документального фільму «Дівія», про вплив війни на природу в Миколаївській області.

Також за підтримки ДСНС України, Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу було знято роботу розмінувальників та працівників екоінспеції.

«Окрема подяка Tayan Dorro, Андрій Литвиненко, Анастасія Звягінцева, Dmitriy Eliseenko в допомозі в зйомках фільму та пошуку локацій. Також було знято волонтерську зоозахисну діяльність Dmitriy Eliseenko», — йдеться у повідомленні.

Робота над фільмом триває, в березні планується поїздка в Херсонську область.

«Шкода, яка нанесена природі України величезна, і Росія повинна понести за це відповідальність!», — додали автори проєкту.

Раніше повідомлялося, що Миколаївську область відвідала знімальна група фільму «Дівія», над яким працюють українські документалісти. Мета – зафіксувати та поширити в світі інформацію про вплив військових дій на природу та наслідки цього впливу для суспільства.

Читайте також: