• четвер

    19 вересня, 2024

  • 23.1°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23.1° Мінлива хмарність

«Шануємо лікарів»: у Миколаєві відкрили фотовиставку на честь медичних працівників

28 вересня у Миколаївському краєзнавчому музеї відбулося відкриття фотовиставки «Шануємо лікарів», яка розповідає історії медичних працівників Миколаївської області.

Про це повідомляє кореспондент «НикВести».

Авторка виставки — керівниця благодійного фонду «Вихід» Олена Гарячева. Фонд допомагає мешканцям Південного регіону України попередити та зменшити розповсюдженість соціально небезпечних хвороб.

Як каже сама авторка, метою виставки є показати чим живе звичайний лікар, медпрацівник, зміцнити довіру до цієї важливої професії, підвищити самооцінку працівників медичних закладів.

Так, вибір героїв для написання історій припав на тих, хто плідно проводить тестування на ВІЛ-інфекцію, виявляє нові випадки захворювань, підтримує пацієнтів при супроводі на диспансерний нагляд, продовжують свою благородну справу навіть в умовах війни. У кожного з лікарів, історії яких представлені на виставці, авторка особисто побувала на прийомі. 

Це вже третя виставка серії «Шануємо лікарів», попередні відбулися ще у 2019 та 2020 роках.

Переглянути фотороботи Олени Гарячевої у Миколаївському краєзнавчому музеї можна до кінця 2023 року. Вхід на виставку безкоштовний.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Читайте також: