• вівторок

    1 жовтня, 2024

  • 20.2°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 1 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20.2° Мінлива хмарність

Нардеп Чорноморов звернувся до Кабміну, щоб домогтися перегляду порядку використання грошей місцевими бюджетами

Народний депутат України Артем Чорноморов звернувся до Кабінету Міністрів з проханням переглянути Порядок використання грошей для громад. Там пообіцяли питання розглянути.

Про це Артем Чорноморов повідомив на своїй сторінці у Facebook.

— Після повномасштабного вторгнення, Кабмін, з огляду на те, що сьогодні фінансування оборони – найперше завдання держави, обмежив громадам можливості витрачати кошти. Зокрема, у частині витрат капітальних видатків,  зазначив народний депутат.

Артем Чорноморов розповів, що звернувся до Кабміну після того, як представники громад, які знаходяться на його окрузі, повідомили про ситуацію.

— До мене звернулись представники громад, які попросили сприяти внесенню змін до Порядку, яким Кабмін обмежив використання коштів місцевих бюджетів. Зокрема, представники Южноукраїнської громади попросили розглянути можливість сплати за вже виконані ремонти ліфтів та придбати сміттєвоз. Майже у всіх громадах об’єднаної Вознесенщини збентежені тим, що не мають змоги належним чином підготуватися до опалювального сезону, бо вони обмежені у використанні своїх же коштів. Звернувся до Кабміну. Там пообіцяли переглянути Порядок використання грошей для громад. Сподіваюсь буде позитивне рішення,  написав він.

Нагадаємо, що відділення анестезіології та інтенсивної терапії Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні отримало сучасний апарат штучної вентиляції легень «Астрал-150» від логістичного штабу народного депутата Артема Чорноморова.

Читайте також: