• понеділок

    16 вересня, 2024

  • 22.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 16 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 22.2° Похмуро

«Зрада відміняється», — Сєнкевич доручив відмінити торги на прибирання шин, які миколаївці зносили до доріг навесні

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич доручив відмінити торги на прибирання шин у Заводському районі міста, які до доріг навесні зносили миколаївці.

Про це він повідомив у своєму відеозверненні 30 серпня, пишуть «НикВести».

Як відомо, торги на закупівлю послуги з прибирання та утилізації зношених автомобільних гумових шин оголосили 10 серпня. Вже навіть було оголошено переможця — ТОВ «Новотор», яке запропонувало за свої послуги 515 тисяч гривень.

За словами міського голови, він «надав команду» відмінити тендер, оскільки наразі «не час їх ще прибирати».

— У нас в Миколаєві як не день, то чергова зрада. Побачив інформацію, що в одному з районів оголосили тендер на прибирання шин, які миколаївці стягували з усіх дворів на магістральні вулиці. Надав команду зупинити цей тендер – не час їх ще прибирати, з однієї сторони. З іншої – ми зможемо це зробити силами наших комунальних підприємств: КП «Парки» і КП «Елу Автодоріг». Шини ми обов'язково зберемо і утилізуємо як це роблять у всьому цивілізованому світі. Разом до перемоги! Зрада відміняється, – каже мер.

Нагадаємо, 8 березня голова обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав миколаївців розмістити на всіх перехрестях міста покришки. На той час існувала загроза прориву російських військ до Миколаєва. Віталій Кім запропонував у разі прориву ворога підпалити шини, щоб обмежити видимість. Тоді люди активно викопували «паркани» із покришок у дворах багатоповерхівок і зносили їх попід дороги.

Мер міста Олександр Сєнкевич через кілька днів відзначив, що бачить великий плюс у шинах, які стягнули до доріг: «Коли закінчиться війна, ми привеземо великі машини та приберемо їх із міста. Цей ЖКГ-арт – лебеді, змії – треба припиняти», — говорив він.

Читайте також: