• субота

    28 вересня, 2024

  • 21.9°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 28 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 21.9° Ясне небо

В Миколаєві п'яний водій скоїв ДТП

Вночі, 26 березня, в Миколаєві патрульні затримали водія на підпитку, який не впорався з керуванням та скоїв ДТП. Рівень алкоголю в крові горе-водія перевищував норму в 11 разів.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Миколаївської області.

Правоохоронці повідомляють, що близько 3-ї години ночі, поліцейським на службовий планшет надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на проспекті Героїв України. Як з'ясувалося, водій, керуючи автомобілем ВАЗ, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан. 

— Спілкуючись з водієм, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку, на що останній погодився. Результат тесту становив 2,14 проміле, що майже у 11 разів перевищує допустиму норму, – йдеться в повідомленні.

Патрульні склали на водія протокол за порушення правил дорожнього руху та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, у Верховній Раді пропонують посилити відповідальність за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів. Авто п'яних водіїв пропонують передавати на потреби ЗСУ.

Читайте також: