• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.1°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.1° Похмуро

Ільюк розкритикував секретаря міськради Фалько за низьку явку депутатів на сесію: «Іноді треба проявити ініціативу»

Депутат Миколаївської міської ради Артем Ільюк розкритикував секретаря міськради Дмитра Фалько за низьку явку депутатів на сесію.

Про це він повідомив під час засідання онлайн-сесії Миколаївської міської ради 11 квітня, пишуть «НикВести».

Як відомо, до цього мер Миколаєва Олександр Сєнкевич розкритикував депутатів, які зірвали засідання сесії. Таку реакцію викликало те, що більшість присутніх на сесії депутатів не брали участь у голосуваннях. 

Артем Ільюк поцікавився у Дмитра Фалько, чи проводив він роботу з депутатами щодо присутності на засіданні сесії та роз'яснення питань, які планувалося розглянути. 

Артем Ільюк

— Чи були дані до цього? Скільки депутатів мали бути присутні, скільком депутатам він подзвонив і чи взагалі є розуміння у депутатів? Зараз такий нелегкий стан, що, можливо, деякі депутати не розуміють деякі питання. Можливо треба попрацювати з депутатами онлайн. Це ж часу багато не треба, щоб кожному подзвонити, – запитав Артем Ільюк

— Інформацію було надано всім депутатам через чати комісій. Ні в кого питань не виникало. Якщо в когось є якісь запитання, то їх можна надсилати мені, – відповів Дмитро Фалько

— Я це розумію, я також працюю багато років з людьми. Ви ж розумієте, іноді треба проявити ініціативу, самому подзвонити та спитати. Іноді це полегшує роботу. Це моє бачення, – додав депутат. 

Дмитро Фалько

Раніше секретар Миколаївської міської ради, член партії «Пропозиція» Дмитро Фалько заявляв, що йому вдалося організувати та забезпечити комунікацію між виконавчою владою та депутатським корпусом.

Нагадаємо, що у лютому 2022 року не відбулася анонсована позачергова сесія Миколаївської міської ради, на якій планувалося розглянути питання фінансування Сил територіальної оборони.

Читайте також: